Reviews from Cafetaria Frolich Franeker

Recent reviews

4.0
Rudi Jaarsma
Yesterday

Weer niks op aan te merken. Helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Jaarsma
15 May 2022

Weer heel erg lekker

P. Drenthen
14 May 2022

Frietjes mooi van kleur. Wel jammer dat er koude bleke stukjes friet tussen zaten. Miste de uitjes bij de friet oorlog. Was wel lekker verder.

Rudi Jaarsma
11 May 2022

Helemaal top weer

S
6 May 2022

Verwachtte bezorgtijd 1 uur dat is normaal . Maar zonder bericht nog eens een dik half uur wachten is wel heel erg spijtig

IPAR
28 April 2022

op afgesproken tijdstip de online bestelling klaar en een prima kwaliteit

Rudi Jaarsma
28 April 2022

Was weer heerlijk . Fijn dat jullie bellen als het vanwege drukte iets later komt .

Snackman
24 April 2022

Helaas te laat bezorgd door drukte. Maar zoals altijd prima voor elkaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Jaarsma
23 April 2022

Helemaal top

Dreijer
22 April 2022

Snelle bezorging. En was weer heerlijk!

Tamara
19 April 2022

De bami blok was behoorlijk vettig ,het vet was door het bakje gegaan,de sate kroket en de kalfs kroket samen in 1 bakje en konden niet zien wat wat was ,verkeerde gegeten πŸ€”optijd besteld om 16.30 voor 18.00 en het werd om 18.20 bezorgd

Rudi Jaarsma
17 April 2022

Dik in orde weerπŸ‘πŸ»

Y. van Vliet
12 April 2022

Very nice meal, but the amount of fries is by far too much: fries for 6 are more then enough for 10!!

Rudi Jaarsma
10 April 2022

Weer helemaal topπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dreijer
10 April 2022

Meer dan genoeg patat, en was heerlijk!

Emyl
8 April 2022

Was snel en was nog warm . Zeker aan te vellen.

Rudi Jaarsma
4 April 2022

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
31 March 2022

Zeer tevreden! Mijn bestelling werd binnen de verwachtte tijd bezorgd. Zag er netjes uit, en smaakte prima! πŸ‘

Rudi Jaarsma
27 March 2022

Was weer heerlijk

Yvonne
21 March 2022

Het eten is ontzettend lekker, maar helaas aan de koude kant bij aankomst...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Jaarsma
20 March 2022

Was weer niet te versmaden πŸ‘πŸ»

Baukjeee
19 March 2022
Rudi Jaarsma
14 March 2022

Weer erg lekker en perfect verzorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Jaarsma
7 March 2022

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Jaarsma
6 March 2022

Als vanouds weer uit de kunst πŸ‘πŸ»

Rudi Jaarsma
26 February 2022

Helemaal top weer πŸ‘πŸ»

Jennifer
21 February 2022

Lekker gegeten!

Rudi Jaarsma
13 February 2022

Uit de kunst weer

Marcel
7 February 2022

Het eten was lauw bij aankomst, dus toen maar gelijk gaan eten. Eenmaal toen er wat saus inzicht kwam tot ontdekking dat de patat geen kernoorlog maar speciaal was. Ik heb er wel voor betaald dus dat viel een beetje tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Baukje
5 February 2022

Heerlijk Eten! En Goed op de tijd bezorgd echt top een aanrader!

Willem
5 February 2022
Rudi Jaarsma
4 February 2022

Was weer erg lekker.

De leeuw
3 February 2022

Voldoende eten en lekker

Seb
2 February 2022

Kwaliteit prima, alleen niet alles ontvangen wat ik had besteld. Daar kom je thuis pas achter.

Rudi Jaarsma
30 January 2022

Helemaal top weer πŸ‘πŸ»

Rudi Jaarsma
21 January 2022

Bestelling was door een verkeerd uitgeprinte of kapotte printer niet volledig, maar werdt snel en goed opgelost.

Rudi Jaarsma
16 January 2022

Heel erg lekker

Rudi Jaarsma
9 January 2022

Helemaal top, Was weer heerlijk.

Alida vd Bij
4 January 2022

Patat was lekker :-) Het broodje beenham stelde niks voor. Zat alleen iets van ham op? De rest (sla, tomaat, komkommer en honingmosterd saus) ontbrak.

Corrie Folkertsma
29 December 2021

Het eten was wel lekker, alleen de pindasaus was erg dik. De smaak daarvan was wel goed. Het eten was warm toen het bezorgd werd.

Carlo
27 December 2021

Kwaliteit zeer slecht en bezorging heeft 2.5 uur geduurd kortom bizar slecht

A. Postma
27 December 2021

Hoeveelheid is meer dan genoeg, aandachtpunt: er zat 1 bekertje knoflook saus bij, niet iedereen lust dit. 2 smaken zou handiger zijn, iets meer keus. Hoeveelheid/prijs/kwaliteit: zeer goed.

Peter
27 December 2021

Eten zelf was lekker. Toch bestellen/halen we niet meer...hadden rond 19.07 besteld, werden om 20.10 gebeld dat het nog ong 30 min zou duren... Uiteindelijk maar zelf het eten gaan halen om de wachttijd te verkorten. Daar aangekomen bleek het nog niet eens in de frituurpan te zitten... daar nog 10/15 minuten gewacht tot het eten klaar was.

M.Belksma
22 December 2021

Dit was de zoveelste keer al dat een (groot) deel van de patat al meerdere keren gebakt is. We hebben het een paar keer geprobeert. De vorige keer was het goed,3 keer daarvoor niet en nu weer niet. Dit was voor ons de laatste keer helaas

Peter
20 December 2021

Weer top, zoals alle vorige keren!

Rudi Jaarsma
19 December 2021

Was weer erg lekker,onze complimenten

Rudi Jaarsma
12 December 2021

Was echt heerlijk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

De Heer
28 November 2021
Rudi Jaarsma
28 November 2021

Was weer heerlijk maar het was wel onze laatste bestelling bij jullie.

Rudi Jaarsma
21 November 2021

Het eten kwam 20 minuten te laat ivm drukte(gebeld).Kan gebeuren natuurlijk maar dat ging wel heel erg ten koste van het eten.De patat was niet warm en niet zo lekker.Ook de frikandellen speciaal waren bijna koud en erg taai.Bij de bestelling om pindasaus bij de berehap gevraagd maar dit zat er niet bij.Als er extra kosten zijn voor de pindasaus dan horen we dat graag want je kan dat in de menukaart niet aangeven.

Norder
21 November 2021

In plaats van 6 uur werd het 7 uur bezorgd! Op zich niet zo erg voor een keer, maar geef dan niet 6 uur door.

Jhon Tombal
17 November 2021

Goed eten

Rudi Jaarsma
14 November 2021

Erg lekker en perfect verzorgd

Anoniem
13 November 2021

Heerlijke patat en de hete kip is een aanrader. Vriendelijke bezorging

Justin
11 November 2021

Het is heel lekkere shoarma en ik dacht dat je bij de bikker veel had maar bij frolich nog meer

Suzanne
8 November 2021
Peter Dijkstra
8 November 2021
Rudi Jaarsma
30 October 2021

Bij het uitpakken zag het eten eruit alsof de bezorger over de kop was geslagen met de auto want alles was erg rommelig.Salade weggegooid want was lauw en smaakte alsof dit heel lang buiten de koelkast had gestaan, kortom erg vies en zonde van het geld.weet niet of hier wat mee gedaan wordt want mijn ervaring is dat je er nooit meer wat van hoort.En dat is niet alleen bij jullie zo

Rudi Jaarsma
24 October 2021

Helemaal top weer

Pierre du Bois
23 October 2021

dik voor mekaar, en voor een prima prijs!

Rudi Jaarsma
17 October 2021

Helemaal top

Sietse
10 October 2021

Vond het heel matig, patat was slap, broodje hamburger was heel droog en frikandel speciaal niet geweldig.

Jolanda
2 October 2021
Rudi Jaarsma
27 September 2021

Helemaal Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miedema
17 September 2021

Bijna 2 uren moeten wachten op bezorging. Porties waren erg ruim, dat was fijn. Echter leek alles een beetje gehaast in de zakjes te zijn β€œgegooid”. Wie weet volgende keer beter!

Ymkje
13 September 2021
Breidenbach
5 September 2021

Wij vonden de patat te bleek en niet krokant. Verder was de rest wel goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Norder
4 September 2021
berend
24 August 2021

aardige mensen en lekker etenπŸ‘

Rudi Jaarsma
21 August 2021

Dik in orde

Olga
20 August 2021
Rudi Jaarsma
14 August 2021

Het eten was goed maar jammer dat de kalfskroket er niet bij zat. Kan natuurlijk gebeuren maar als je dan belt en de dame zegt we wisten het al en er dan vervolgens niks mee doet vind ik onbegrijpelijk .Als ik niet gebeld had hadden jullie het dan zo gelaten vraag ik me dan af. Dan ook nog zeggen zullen we hem er de volgende keer bij doen terwijl er iemand hier dan geen snack heeft vind ik ook onbegrijpelijk. Wel goed opgelost met het ijs maar de reactie van de medewerkster kan echt niet is mijn mening.

Kayleigh van Kouterik
6 August 2021

We hadden 2 Sundea ijsjes besteld, maar op de site kan je alleen bestellen met saus. Of alleen softijs vanaf 300cc, dat is iets te groot. Toen had ik in de opmerkingen gezet. 2 sundeas aangeklikt, maar wel graag zonder saus, alleen softijs. Dit was misgegaan, ik kreeg alsnog met saus op de ijsjes. Voor deze keer niet erg. Maar misschien handig om een extra optie toe te voegen dat je ook zonder saus kunt bestellen. :)

Ellen
3 August 2021

Erg lekker en snel bezorgt

de Boer
1 August 2021

Kip was zwart en droog. In de patat zaten heel veel harde kleine stukjes en de rauwkost viel wat tegen. Bezorging daarintegen wat echt prima. Dat gaat bij andere zaken nog wel eens mis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Jaarsma
30 July 2021
Rudi Jaarsma
25 July 2021

Dik in orde

Rudi Jaarsma
19 July 2021

Net als bij de Mexicano kan je geen saus kiezen bij de berehap en daar hoort naar mijn mening pindasaus bij. Alles was natuurlijk weer erg lekker verder

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Rodenhuis
16 July 2021
Dragstra
15 July 2021

Keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Eten was goed te kanen geen slappe bende maar goed voer! Tot de volgende !

Annechien Reitsma
11 July 2021
Rudi Jaarsma
10 July 2021

Helemaal top, Alleen mijn dochter had een Mexicano en daar kan je geen saus bij kiezen of ik heb niet goed gekeken.